Kecskeméti jubileum / befőznivaló, jó ízű /

Féleterminált növekedésű, középérésű fajta szabadföldi termesztésre. Szára erős, szilárd, erőteljes lombozatú. Bogyója nagy, lapított gömb alakú, 110-120 g tömegű, lédús. Befőzésre javasolt jó izű paradicsom

Meleg-, tápanyag- és vízigényes növény. Napos helyet, rendszeres öntözést és tápanyagutánpótlást igényel.
Vetés: márciusban üvegházba, fóliába. 20-25 0C fokon 6-8 napig csírázik. Kelés után ritkítjuk vagy pikírozzuk. Kiültetés szabadföldbe május közepén, a fagyveszély elmúltával.
Térállás:60x40 cm. Vetőmagszükséglet: 5 g 1000 palánta
Szedés: júliustól szeptemberig.
Kínálatunk: 0,5 g-os és 5 g-os kis színes képes tasakban, illetve Maxipack kiszerelésben félprofi termelőknek

vissza...