Szabadföldi termesztésre alkalmas, folytonnövő fajta. Édes, vastag húsú, 55-60 g átlagtömegű bogyója savanyításra, friss fogyasztásra alkalmas. A paprika meleg-, fény-, tápanyag- és vízigényes növény. Humuszban gazdag, napsütötte, szélvédett helyet igényel.
Vetés: februártól márciusig üvegházba vagy fűtött fóliába. Vetésmélység: 1-2 cm. Kelés után pikírozzuk. Kiültetés szabadföldbe május közepétől, a fagyveszély elmúltával.
Vetőmagszükséglet: 10-15 g 1000 palánta előállításához. Térállás: 60x30 cm.
Szedés: júliustól szeptemberig.
Kínálatunk: 0,4 g-os és 5 g-os színes képes kis tasakban, illetve 25 g-os Maxipack kiszerelésben félprofi termelőknek
vissza...
|