Kecskeméti jubileum / befőznivaló, jó ízű / | |
Féleterminált növekedésű, középérésű fajta szabadföldi termesztésre. Szára erős, szilárd, erőteljes lombozatú. Bogyója nagy, lapított gömb alakú, 110-120 g tömegű, lédús. Befőzésre javasolt jó izű paradicsom Meleg-, tápanyag- és vízigényes növény. Napos helyet, rendszeres öntözést és tápanyagutánpótlást igényel. Vetés: márciusban üvegházba, fóliába. 20-25 0C fokon 6-8 napig csírázik. Kelés után ritkítjuk vagy pikírozzuk. Kiültetés szabadföldbe május közepén, a fagyveszély elmúltával. Térállás:60x40 cm. Vetőmagszükséglet: 5 g 1000 palánta Szedés: júliustól szeptemberig. Kínálatunk: 0,5 g-os és 5 g-os kis színes képes tasakban, illetve Maxipack kiszerelésben félprofi termelőknek vissza... |